Vraag "Wijn Jaartal" - nieuw QR code ja of nee

VNWPadmin
Site Admin
Berichten: 600
Lid geworden op: apr 5, '16, 14:10

Vraag "Wijn Jaartal" - nieuw QR code ja of nee

Bericht door VNWPadmin »

Vraag: Hoe gaat het systeem straks om met jaargangwisselingen (oude jaargang nog op het schap ,info nieuwe jaargang al in de database)? Of kan er in de database met meerdere jaargangen per artikel gewerkt worden of is een nieuwe jaargang automatisch een nieuw artikel?

10/03/23 antwoord: een QR code definiert voor de wijn met de QR code de informatie die de consument ziet, zolang die van jaar tot jaar geheel hetzelfde is kan deze de QR code hetzelfde zijn voor opeenvolgende jaren (dan geen jaartal vermelden), echter zo gauw er een verandering (een ander e-label) dient men te komen tot een nieuwe QR code.

Gaat hier om een bewuste keuze van het bedrijf, per jaargang een nieuw-label, en op deze manier kunnen de gegevens ook verschillend zijn.,

Bij een zelfde e-label voor meerdere jaren, dan laat men het jaar blank, echter moet men zeker zijn dat de informatie van jaar tot jaar hetzelfde is
De keuze wordt ook beinvloedt door het artikel nummer (barcode) gebruik (barcode voor cash register (prijs) en QR code voor e-label (info)
Zal goed zijn de keuze overwegingingen op een rijtje te zetten
Simon Crone
Beheerder VNWP communicatie (voor nou)
Plaats reactie